Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Rodinný dom v obci Markovce

Obec: Markovce
Okres: Michalovce
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj nádherný a priestraný rodinný dom, ktorý sa stane ideálnym miestom pre váš budúci domov alebo dokonca chalupu. Jeho poloha je jednou z jeho najväčších predností, nachádza sa totiž v pokojnej a príjemnej lokalite, kde sa dokonale spája harmónia pokoja a komfortu s dostupnosťou všetkej potrebnej infraštruktúry.

Tento impozantný dom ponúka široký priestor a komfort, ktorý je ideálny pre vašu rodinu. S veľkorysými izbami a priestrannými obývacími priestormi poskytuje dostatok miesta pre každého člena vašej rodiny. Jeho architektonický dizajn zdôrazňuje elegantné a moderné prvky, ktoré dodávajú domu osobný šmrnc.

Poloha tohto domu je ďalšou jeho výhodou. Nachádza sa v lokalite, ktorá sa vyznačuje pokojom a tichom, čo vám umožní vychutnávať si relax a oddych po náročnom dni. Okrem toho však nezabudlo na praktickú stránku života. S dostupnosťou všetkých potrebných služieb a obchodov v blízkosti nebudete musieť ďaleko cestovať pre nákupy, zábavu alebo vzdelanie vašich detí.

Tento dom je skutočným spojením pohodlia a praktickosti. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a urobte z neho svoj domov alebo chalupu, ktorá vám poskytne nielen útulné obydlie, ale aj pokojný životný štýl, na ktorý ste vždy túžili. Nechajte sa očariť jeho krásou a pohodlím a kontaktujte nás ešte dnes, aby sme vám umožnili preskúmať tento nádherný dom osobne. Vaše nové domov bude čakať na vás v tejto idylickej lokalite, pripravený na nové kapitoly a spomienky.

Dispozičné riešenie:  

 zádverie, 2x chodba, 5x izba, kuchyňa, šatník,  kúpeľňa, WC a sklad.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Plocha pozemku:
4024 m2
Zastavaná plocha:
881 m2
Podlahová plocha:
185 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
5
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
plánuje sa
Terasa:
áno
Vykurovanie:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti